ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Времето за изпълнение и доставка на булчински, шаферски букети, сватбена и декоративна украса, аксесоари, е минимум 72 часа. Доставката  е безплатна и се извършва само в гр. София, България.

КОЛЕКЦИИ „ЦВЕТЯ ЗА СВАТБАТА“

За да улесним Вашия избор и да предложим възможно най- ниска цена за украса на Вашето тържество, сватба или събитие, предлагаме колекции от продукти, от които да изберете отделни елементи за сватбената украса.

Цените са крайни и включват безплатна доставка.

С  тези колекции Ви предлагаме възможност да оптимизирате сватбения си бюджет.

Това е лесен начин за нас, а и за всички бъдещи младоженци, които имат възможност сами да украсят сватбеното си тържество или са се доверили на сватбен агент или координатор, които биха могли да им помогнат в този аспект.

Възможно е да бъдат избрани и закупени един или повече продукти, в неограничени количества, както и да се закупят аранжировки и букети от различни колекции едновременно, за една и съща дата. Минималният брой продукти, които може да поръчате от тези колекции е 5 / пет/.

Поръчката и покупката на продуктите от колекциите в „Цветя за сватбата“ е възможна до 20 / двайсет/ дни преди датата на събитието. Отказ от поръчка, промяна в дизайна и избрания цвят, както и възстановяване на заплатените суми след този минимален предварителен срок за изпълнение не са възможни.

КАК ДА ПОРЪЧАМ?

За да направите своята поръчка е необходимо да се спази следната последователност:

 1. Изберете продуктите, които желаете да закупите.
 2. Потвърдете тези продукти с бутон „Добавяне в количката”.
 3. Изберете дата и час за доставката.
 4. Попълнете адрес на доставката.
 5. Изберете начина на плащане.
 6. Завършете покупката с бутон „Купи”.
 7. При завършване но поръчката си следва да потвърдите, че сте съгласни с Условията за ползване на сайта и онлайн магазина , начина на плащане и условията за доставка.

Заплащането се извършва чрез банков превод.

За цялостна украса на събитие или сватба може да закупите специално подготвени и внимателно подбрани „Сватбени пакети“.

Доставката на закупени сватбени пакети до адреси в София е безплатна.

Банкова сметка на „Експеримент 2000″ЕООД:

IBAN: BG12BGUS 9160 1003 600 900

BIC:BGUSBGSF

Българо-Американска кредитна банка

Отказ от поръчка на закупени сватбени пакети или предплатени продукти от колекциите

Flowersinsofia.com приема ангажимент за доставка и украса с цветя само на едно събитие дневно. Закупувайки сватбен пакет или продукти от нашите колекции, клиентът ангажира датата в нашия календар и ние не приемаме повече поръчки за нея.

При последващ отказ от закупените продукти Flowersinsofia.com търпи финансови загуби заради отказа да поеме други поръчки от нови клиенти.

В случай, че заявите писмено Вашия отказ от закупени предварително сватбени пакети или отделни продукти, търговецът се задължава да върне сумата по банковата сметка на клиента, от която е направена покупката. Връщането на сумите зависи от срока, предшестващ датата на събитието, а именно –

 • до 60 дни преди датата на заявената доставка – 90% от сумата. Запазваме си правото да удържим 10% като невъзвръщаем депозит.
 • до 30 дни преди датата на заявената доставка – 50% от сумата
 • по-малко от 30 дни преди датата на доставка връщане на сумата не е възможно, поради вече направени разходи по поръчка и закупуване на цветя, помощни материали, консумативи и др.

Рекламации и отказ от поръчка на цветя

Рекламации и отказ от поръчка на цветя се приемат при получаването на доставката в следните случаи:

 • Продуктите не съответстват на заявените и потвърдени при онлайн поръчката.
 • При неспазен срок на доставката.

В случай, че не сте доволни от вида на получения продукт, можете да предявите претенции за частична компенсация или пълно възстановяване на сумата по поръчката в срок до 36 часа след нейната доставка.

Право на рекламация има само платецът на поръчката, а сумата се възстановява според начина на плащането й.

При удовлетворяване на рекламацията ще бъде издаден документ, който се заверява двустранно  и екземпляр от него се предоставя на клиента.

Поради естеството на предлаганите продукти / бързоразвалящи се свежи цветя /, поръчката може да бъде отказана най-късно 72 часа преди заявения срок на доставка.

ОТГОВОРНОСТ

За всички останали неописани случаи на възникване на претенции, рекламации и обезщетения, се процедира съгласно действащото законодателство в РБългария.

Страницата е притежание и се администрира от:

„Експеримент 2000” ЕООД, ЕИК 107516173,
Седалище и адрес на управление:
гр.София,ул.”Г.Раковски”93А