ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Букетите и аранжировките от естествени цветя са със срок на доставка пет /5/ дни.

Времето за изпълнение и доставка на булчински, шаферски букети, сватбена и декоративна украса, аксесоари, е минимум 7 дни. Доставката  е безплатна и се извършва само в гр. София, България.

Ние изработваме и доставяме цветя, букети и аранжименти, избрани по няколко начина:

 • Букети и композиции от естествени цветя и зеленина, които периодично обновяване според сезона.
 • Украса на сватба, семейно тържество или корпоративно събитие по индивидуален проект или избран сватбен пакет, според Вашите идеи и желания.
 • Цветя от колекциите ни “Цветя за сватбата”/”Just flowers”.

Поръчаният букет или композиция се доставя в посочените от Вас ден и час в интервала от 9 до 19 ч., в работни дни, от понеделник до събота. В случай, че получателят отсъства от адреса за доставка, ще използваме телефона, който ни оставяте в процеса на поръчка, за да се свържем с него и да уговорим удобно време и място за доставката. Възможно е да доставим цветята и на колега или съсед на получателя. Ако предоставеният от Вас телефон е грешен или не отговаря, поръчката Ви може да бъде върната обратно в магазина ни, откъдето да направим повторен опит за доставка, след като установим контакт с Вас или получателя.

КОЛЕКЦИИ “ЦВЕТЯ ЗА СВАТБАТА”

За да улесним Вашия избор и да предложим възможно най- ниска цена за украса на Вашето тържество, сватба или събитие, предлагаме колекции от продукти, от които да изберете отделни елементи за сватбената украса.

С  тези колекции Ви предлагаме възможност да оптимизирате сватбения си бюджет.

Това е лесен начин за нас, а и за всички бъдещи младоженци, които имат възможност сами да украсят сватбеното си тържество или са се доверили на сватбен агент или координатор, които биха могли да им помогнат в този аспект.

Възможно е да бъдат избрани и закупени продукти в неограничени количества, както и да се закупят аранжировки и букети от различни колекции едновременно, за една и съща дата. Минималният брой продукти, които може да поръчате от тези колекции е 5 / пет/.

Поръчката и покупката на продуктите от колекциите в “Цветя за сватбата” е възможна до 20 / двайсет/ дни преди датата на събитието. Отказ от поръчка, промяна в дизайна и избрания цвят, както и възстановяване на заплатените суми след този минимален предварителен срок за изпълнение не са възможни.

В случай, че получателят отсъства от адреса за доставка, ще използваме телефона, който ни оставяте в процеса на поръчка, за да се свържем с него и да уговорим удобно време и място за доставката. Възможно е да доставим цветята и колега или съсед на получателя. Ако предоставеният от Вас телефон е грешен или не отговаря, поръчката Ви може да бъде върната обратно в магазина ни, откъдето да направим повторен опит за доставка, след като установим контакт с получателя.

КАК ДА ПОРЪЧАМ?

За да направите своята поръчка е необходимо да се спази следната последователност:

 1. Изберете продуктите, които желаете да закупите.
 2. Потвърдете тези продукти с бутон „Добавяне в количката”.
 3. Изберете дата и час за доставката.
 4. Попълнете адрес на доставката.
 5. Изберете начина на плащане.
 6. Завършете покупката с бутон „Купи”.
 7. При завършване но поръчката си следва да потвърдите, че сте съгласни с Условията за ползване на сайта и онлайн магазина , начина на плащане и условията за доставка.

Заплащането се извършва чрез банков превод.

Банкова сметка на “Експеримент 2000″ЕООД:

IBAN: BG12BGUS 9160 1003 600 900

BIC:BGUSBGSF

Българо-Американска кредитна банка

 

Плащането на закупените продукти от онлайн магазина трябва да бъде извършено до 3 /три /работни дни след направената поръчка. След този срок направената поръчка няма да бъде изпълнена и ще се счита за автоматично отказана.

 

                                                        ОТКАЗ НА ЗАКУПЕНИ ПРОДУКТИ ОТ КОЛЕКЦИИТЕ “ЦВЕТЯ ЗА СВАТБАТА”

Flowersinsofia.com приема ангажимент за доставка и украса с цветя само на едно събитие дневно. Закупувайки сватбен пакет или продукти от нашите колекции, клиентът ангажира датата в нашия календар и ние не приемаме повече поръчки за нея.

При последващ отказ от закупените продукти Flowersinsofia.com търпи финансови загуби заради отказа да поеме други поръчки от нови клиенти.

В случай, че заявите писмено Вашия отказ от закупени предварително продукти, търговецът се задължава да върне сумата по банковата сметка на клиента, от която е направена покупката. Връщането на сумите зависи от срока, предшестващ датата на събитието, а именно –

 • до 60 дни преди датата на заявената доставка – 90% от сумата. Запазваме си правото да удържим 10% като невъзвръщаем депозит.
 • до 20 дни преди датата на заявената доставка – 50% от сумата
 • по-малко от 20 дни преди датата на доставка връщане на сумата не е възможно, поради вече направени разходи по поръчка и закупуване на цветя, помощни материали, консумативи и др.

 

                                                                       РЕКЛАМАЦИИ И ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА НА ЦВЕТЯ И АРАНЖИМЕНТИ

Рекламации и отказ от поръчка на цветя се приемат при получаването на доставката в следните случаи:

 • Продуктите не съответстват на заявените и потвърдени при онлайн поръчката.
 • При неспазен срок на доставката.

В случай, че не сте доволни от вида на получения продукт, можете да предявите претенции за частична компенсация или пълно възстановяване на сумата по поръчката в срок до 36 часа след нейната доставка.

Право на рекламация има само платецът на поръчката, а сумата се възстановява според начина на плащането й.

При удовлетворяване на рекламацията ще бъде издаден документ, който се заверява двустранно  и екземпляр от него се предоставя на клиента.

Поради естеството на предлаганите продукти / бързоразвалящи се свежи цветя /, поръчката може да бъде отказана най-късно 72 часа преди заявения срок на доставка.

Горните условия за поръчка, плащане и доставка са валидни и при закупуване на картини и текстилни пана от онлайн магазина. Доставката се осъществява чрез куриерски фирми и е възможна на територията на цялата страна. Поръчки с доставка извън България не се приемат.

 • Връщане и замяна може да се извършват само ако закупеното произведение се различава от изображенията и описанието в онлайн магазина Flowersinsofia.com.
 • Разходите по доставка при връщането на закупения продукт се поемат от купувача.
 • Връща
 • При покупка на картини – 14 работни дни право на Замяна и Връщане.

Страницата е притежание и се администрира от:

„Експеримент 2000” ЕООД, ЕИК 107516173,
Седалище и адрес на управление:
гр.София,ул.”Г.Раковски”93А