ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Времето за изпълнение и доставка на булчински, шаферски букети, сватбена и декоративна украса, аксесоари, е минимум 72 часа. Доставката  е безплатна и се извършва само в гр. София, България.

                                                               КОЛЕКЦИИ „ЦВЕТЯ ЗА СВАТБАТА“

За да улесним Вашия избор и да предложим възможно най- ниска цена за украса на Вашето тържество, сватба или събитие, предлагаме колекции от продукти, от които да изберете отделни елементи за сватбената украса.

Цените са крайни и включват безплатна доставка.

С  тези колекции Ви предлагаме възможност да оптимизирате сватбения си бюджет.

Това е лесен начин за нас, а и за всички бъдещи младоженци, които имат възможност сами да украсят сватбеното си тържество или са се доверили на сватбен агент или координатор, които биха могли да им помогнат в този аспект.

Възможно е да бъдат избрани и закупени един или повече продукти, в неограничени количества, както и да се закупят аранжировки и букети от различни колекции едновременно, за една и съща дата.

Поръчката и покупката на продуктите от колекциите в „Цветя за сватбата“ е възможна до 20 / двайсет/ дни преди датата на събитието. Отказ от поръчка, промяна в дизайна и избрания цвят, както и възстановяване на заплатените суми след този минимален предварителен срок за изпълнение не са възможни.

                                                                          КАК ДА ПОРЪЧАМ?

За да направите своята поръчка е необходимо да се спази следната последователност:

 1. Изберете продуктите, които желаете да закупите.
 2. Потвърдете тези продукти с бутон „Добавяне в количката”.
 3. Изберете дата и час за доставката.
 4. Попълнете адрес на доставката.
 5. Изберете начина на плащане.
 6. Завършете покупката с бутон „Купи”.
 7. При завършване но поръчката си следва да потвърдите, че сте съгласни с Условията за ползване на сайта и онлайн магазина , начина на плащане и условията за доставка.

Заплащането се извършва чрез виртуален ПОС терминал с банкови карти с брандове на БОРИКА, VISA,  MasterCard и  Maestro или чрез банков превод.

За цялостна украса на събитие или сватба може да закупите специално подготвени и внимателно подбрани „Сватбени пакети“.

Доставката на закупени сватбени пакети до адреси в София е безплатна..

Отказ от поръчка на закупени сватбени пакети или предплатени продукти от колекциите

Flowersinsofia.com приема ангажимент за доставка и украса с цветя само на едно събитие дневно. Закупувайки сватбен пакет или продукти от нашите колекции, клиентът ангажира датата в нашия календар и ние не приемаме повече поръчки за нея.

При последващ отказ от закупените продукти Flowersinsofia.com търпи финансови загуби заради отказа да поеме други поръчки от нови клиенти.

В случай, че заявите писмено Вашия отказ от закупени предварително сватбени пакети или отделни продукти, търговецът се задължава да върне сумата по банковата сметка на клиента, от която е направена покупката. Връщането на сумите зависи от срока, предшестващ датата на събитието, а именно –

 • до 60 дни преди датата на заявената доставка – 90% от сумата. Запазваме си правото да удържим 10% като невъзвръщаем депозит.

 • до 30 дни преди датата на заявената доставка – 50% от сумата

 • по-малко от 30 дни преди датата на доставка връщане на сумата не е възможно, поради вече направени разходи по поръчка и закупуване на цветя, помощни материали, консумативи и др.

Рекламации и отказ от поръчка на цветя

Рекламации и отказ от поръчка на цветя се приемат при получаването на доставката в следните случаи:

 • Продуктите не съответстват на заявените и потвърдени при онлайн поръчката.
 • При неспазен срок на доставката.

В случай, че не сте доволни от вида на получения продукт, можете да предявите претенции за частична компенсация или пълно възстановяване на сумата по поръчката в срок до 36 часа след нейната доставка.

Право на рекламация има само платецът на поръчката, а сумата се възстановява според начина на плащането й. При платена поръчка чрез банкова карта сумата ще бъде преведена отново на същата банкова карта.

При удовлетворяване на рекламацията ще бъде издаден документ, който се заверява двустранно  и екземпляр от него се предоставя на клиента.

ПЛАЩАНЕ С БАНКОВА КАРТА

Ако изберете опцията плащане с банкови карти с брандове на БОРИКА,VISA ,MasterCard и Maestro е необходимо да се въведат в системата : номер на картата, име на картодържателя, валидност на картата и всички останали необходими параметри в схемата 3-D Secure код. Данните на Вашата кредитна / дебитна карта не се попълват, нито биват съхранявани на нашия уебсайт. Тяхната сигурност се гарантира от платежната система, която избирате в процеса на поръчка.

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

 • Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка
 • Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
 • В допълнение, за идентифицирането Ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации – Verified by VISA и MasterCard   SecureCode, както и Секретен код на БОРИКА  – БАНКСЕРВИЗ АД – за карти с търговския знак на БОРИКА в случай, че сте регистрирани да ги ползвате..

Попълнените от Вас данни ще се използват единствено и само с цел доставка на Вашата поръчка. Тези данни са нужни и за издаването на фактура.

Поради естеството на предлаганите продукти / бързоразвалящи се свежи цветя /, поръчката може да бъде отказана най-късно 72 часа преди заявения срок на доставка.

ОТГОВОРНОСТ

За всички останали неописани случаи на възникване на претенции, рекламации и обезщетения, се процедира съгласно действащото законодателство в РБългария.

Страницата е притежание и се администрира от:

„Експеримент 2000” ЕООД, ЕИК 107516173,
Седалище и адрес на управление:
гр.София,ул.”Г.Раковски”93А