булчински букет в синьо и бяло с клематис

Онлайн магазинът на FlowersinSofia.com предлага изработка и доставка на булчински букети, бутониери, украса на сватбено тържество, изнесен ритуал и шаферски букети за Вашата сватба.

Булчинските букети са с уникален дизайн и проект на нашите флористи. За да задоволим в пълна степен всеки вкус, ги изработваме в различни размери, цвят и нюанси.

Показаните тук сватбени букети са примерни и спадат в по-голямата си част към представата за класическите букети за булка. За изработката на булчински и шаферски букети използваме най – често наличните целогодишно цветя. Това са различните сортове рози, спрей рози, карамфили, кали, хризантеми.През пролетта и лятото изборът на цветя във всички възможни нюанси и огромен. Това ни позволява да създаваме комбинации от любимите Ви цветя в най- различна форма и големина на букета. Показаните тук булчински букети са примерни. Създадохме колекциите “Само цветя/ Just flowers”, където показваме различните размери и цветове класически събрани букети. Те могат да бъдат допълнени с аранжировки за украса на Вашето тържество. Предлагаме тоза вид продукти в услуга на всички бъдещи младоженци, любители на DIY украса.

Разгледайте нашето портфолио с моменти от нашите сватбени украси и булчински букети.