булчински букет в лилави божури

Светкавична разпродажба на сватбени пакети

За да отпразнуваме подобаващо празника на любовта и виното, правим светкавична разпродажба на нашите сватбени пакети.

 

bulchinski buket

букет в пастелни цветове

Св. Валентин е денят, в който най – много двойки решават да свържат съдбата си.

И тъй като сватбеният сезон 2024 – та тепърва предстои, смело може да се възползвате от тези катастрофално намалени пакетни цени. За някои от сватбените пакети намалението е близо 50%!

 

bulchinski buket

flashmul

Важно е да уточним, че може да осигурим украса от свежи естествени цветя и зеленина само на територията на град София и близката околност.

 

bulchinski buket

букет с бели рози

Разгледайте нашите пакетни цени, изберете този вариант, който най- много се доближава до Вашия бюджет и изчакайте до 00,00 ч. на 14 – ти февруари, за да го закупите.

Предлагаме рози, пак рози, тук -там гладиоли, хортензии, лалета и, разбира се, още много други видове цветя в най- различна палитра и нюанс.

 

Flowersinsofia.com bulchinski buket

Към всяка категория и всеки продукт, освен цената, сме допълнили и малко по-подробно описание на букетите, бутониерите, аранжировките, включени в съответния пакет.

 

FlowersinSofia.com svatbena ukrasa

Някои дати за предстоящия сватбен сезон вече са заети. В календара към всяка поръчка може да видите свободните ни дати. Те обикновено са петък, събота и неделя. Ако Вашето сватбено тържество е в друг ден от седмицата, пишете ни, винаги юще намерим решение.

 

FlowersinSofia.com svatbena ukrasa

сватбена украса с рози

За всички въпроси и детайли преди поръчката Ви, може да ни се обадите на тел. 0884 090909 или да ни пишете във формата за контакт.

Много любов и споделено щастие от нас, екипа на Flowersinsofia.com!

 

ukrasa s beli rozi

Comments are closed.