Нашият уъркшоп за букети

Да се забавляваш, докато създаваш собствен букет? Да се научиш как правилно да подбереш цветята за него по цвят, големина и брой? Да пресъздадеш своя идея в цветна композиция? Много хора, влюбени в красотата на цветята и природата, биха искали да имат възможност да го направят.
И ние решихме да им я предложим.

Преровихме стотици страници в Интернет, за да научим как го правят хората по света. Водещи флорални дизайнери създават собствени школи и провеждат регулярни мини сесии, за да предадат опита си от практиката, визията за букетите, философията, която следват, създавайки живи картини от свежи цветя и зеленина.

Подготовката отне около три месеца – организация, вглеждане във всеки детайл, изготвяне на бюджет, рекламна стратегия, послания и най- важното – избора на цветята.

Нашата цел е да предложим на любители, хора, които никога не са се занимавали сериозно и професионално с флористика, хора, обичащи да творят, да създават със собствените си ръце нещо ново, място, където да претворят с фантазия и собствен усет идеите си.

На 15 октомври 2016 г. това се случи. В SOHO, едно прекрасно място за събития, се събрахме и се забавлявахме с часове, създавайки своите уникални букети и композици. Резултатът надмина всички очаквания. И сърдечно благодарим на участниците за усмивките и топлото отношение!

Окрилени от успеха на начинанието, твърдо решени да продължим, ви очакваме на следващата работилница.
Станете наш фен в Инстаграм или Фейсбук, за да следите програмата на следващите ни събития.

You must be logged in to post a comment.