Гривните за шаферки и бутониерите – нашето ново предложение за Вас!

Гривните за шаферки са модерна, търсена и шикозна алтернатива на букетите от свежи цветя. Те са подходящи за приятелките на булката и за по-големи момичета. Само си представете няколко тийнейджърки как разхвърлят розови венчелистчета по пътеката на изнесения ритуал! Това може да изглежда малко странно. 🙂

 

grivna za shaferki

Съвременните сватби не са обвързани с безсмислени традиции, днешните булки не са съобразяват с конфекцията – искате вашата сватба да бъде толкова уникална, колкото сте вие! И това желание не трябва да завършва с вашата рокля, обети или декор. Допълнете цветната украса с тези дребни ръчно изработени бижута.

 

grivna za shaferki

Гривните са добър сватбен подарък, подходящ за булка, шаферка, рожден ден и друг специален повод, например абитуриентски бал.
Те са с модерен дизайн, лесни за регулиране на ширината, придават неповторим стил и изисканост.

 

grivna za shaferki

Освен това е чудесна идея да накарате майките на булката и младоженеца да се чувстват особено важна част от сватбеното тържество (в края на краищата, мъжете носят бутониери, а те вероятно дори не харесват толкова цветя). Гривните ще допълнят до последен детайл техните тоалети.

Бутониерата е олицетворение на елегантността в мъжкото облекло или по-просто казано: черешката на тортата. Превъзходно облечени господа, включително кралски особи, политици и медийни звезди ги носят с удоволствие.

 

butoniera

Въпреки че е особено популярна на сватбите, цветето на ревера е напълно подходящо за ежедневни дрехи през лятото и зимата с костюми, ежедневни сака или коктейлни рокли, както и вечер с блейзър или смокинг.

Бутониерите ни изглеждат толкова автентични, колкото и оригиналите от естествени цветчета. Освен това никога няма да увяхнат и винаги ще  изглеждат така, сякаш са откъснати току що!

 

butoniera

Цветята в косата са все по-желана и ткърсена алтернатива на булото като аксесоар за косата.

 

greben za kosa

Те са апликирани върху гребен, който може да бъде прикрепен около свободен кок или семпло събрана коса, странично или на тила.

Предлагаме възможността да подберете гривни, бутониери и гребени за коса в еднакъв стил, цвят и нюанс.

 

 

greben za kosa

greben za kosa

Comments are closed.